simplicitat + eficiència

Metodologia

A zhintek apostem fermament per les metodologies àgils perquè tenim clar que el client és el primer. Utilitzem la metodologia Scrum que ens ajuda a ser àgils, flexibles i eficaços augmentant així la qualitat dels nostres desenvolupaments i la satisfacció del client.

Aquesta metodologia està sent utilitzada des de fa uns anys per grans empreses del sector com Google, Oracle o Apple entre d’altres.

Així mateix ens ajudem d’altres metodologies com Kanban o Integració/Construcció Contínua. Amb tot això aconseguim reduir el temps de lliurament de noves versions i supervisar i incrementar la qualitat del codi fàcilment.

Especialitzacions

Java - Spring - Quarkus
Postgres - MongoDB - Redis
Docker - Nomad - Traefik
RabbitMQ
React - React Native - Nestjs
Angular - Ionic
Android Natiu
Odoo
Strapi
Wordpress - WooCommerce

Core Services

 • DESENVOLUPAMENT APLICACIONS WEB

  Construïm aplicacions web a mida amb interfícies intuïtives que contribueixen a fidelitzar als seus clients i/o optimitzar processos interns de negoci.

  Totes les nostres aplicacions creades desde Zhintek estan creades suportant els següents navegadors Internet Explorer 11, Microsoft Edge, Google Chrome i Mozilla Firefox i està comprovat el seu funcionament en els sistemes operatius Windows 10, Windows 7, MacOS 10.10 i Linux.

 • INTEGRACIÓ D’APLICACIONS

  Simplifiquem el seu negoci mitjançant la integració dels seus sistemes.

 • DESENVOLUPAMENT D’APLICACIONS MÒBILS

  Complementem els nostres desenvolupaments web amb aplicacions mòbils per Smartphones i Tablets.

 • DISSENY I DESENVOLUPAMENT WEB

  Disseny d’interfícies web prestant especial atenció a la usabilitat i experiència d’usuari.